Een nieuwe winkel en een nieuw project!

Gepubliceerd op 5 oktober 2022 om 10:28

Dankbaar en blij zijn wij dat we nadat we een tijd het voormalig pand van de Intertoys mochten gebruiken voor het project Barneveld helpt Oekraine we nu een nieuwe ruimte hebben toegewezen gekregen. Tegelijk beseften we dat er niet alleen nood is aan goederen voor vluchtelingen maar dat ook de minima in Barneveld het zwaar hebben door de inflatie en gasprijzen. We hebben gekeken naar mogelijkheden om deze doelgroepen met elkaar te combineren en hebben daarom een pasjes en stempelsysteem bedacht voor een winkel waar je kunt kopen zonder geld. 

Omdat we het goede niet willen onthouden aan degene die er recht op hebben.

Spreuken 3

Dinsdagmorgen 4 oktober was het dan zover nadat we vorige week de sleutel kregen van het  voormalige pand van de Restore. Er is door tientallen vrijwilligers keihard gewerkt om dit mogelijk te maken. Alle goederen zijn verhuist vanaf de Langstraat. Het is een groot pand en in hele korte tijd is het een sfeervolle winkel geworden waar je een welkom gevoel krijgt. Kledingrekken zijn weer gevuld, een hoek voor de creatieve avonden zijn ingericht, een hoek waar je koffie kunt drinken en een praatje kunt maken. Trots, ontzettend trots zijn wij op al die vrijwilligers die zo hard gewerkt hebben! 

En toen was daar de opening, Renzo Kok sprak een woord met de bijbel in zijn hand. Er werden mooie woorden gesproken door Ellen Aalders van Welzijn Barneveld De belangstelling was groot. Ballonnen werden doorgeprikt door vrijwilligers en toen konden we met elkaar het eindresultaat bewonderen en een taartje eten met het nieuwe logo van Barneveld Helpt! Hulp waar nodig!  Het was meteen druk. Verschillende nationaliteiten zagen we al in de winkel en dat maakte ons hart blij en dankbaar. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.