Negentiende transport

Gepubliceerd op 10 februari 2023 om 09:27

Alweer het negentiende transport. Op donderdag 12 januari zijn Marcel en Mark Verhoef richting Rode School in Groningen gegaan met een lege trailer om opnieuw rode en witte kool te laden. Ze doen dat met een truck van hun bedrijf van Loonwerkers bedrijf Verhoef uit Nijkerk, die dit transport ook geheel gesponsord heeft. 

Op zondagavond 15 januari gaan vader en zoon rijden richting Fintinele waar deze derde vracht met kolen gelost gaat worden. De rit gaat voorspoedig en dinsdag word er gelost bij Cees en Thea.  In deze vracht zitten ook een grote partij matrassen, enerzijds ter bescherming van de kolen tegen de vorst, anderzijds zijn deze ook hartelijk welkom in Oekraine voor de mensen die letterlijk alles zijn kwijtgeraakt. 

De kolen zijn hartelijk welkom in de kerk in Oekraine waar 100 vluchtelingen worden opgevangen, in deze kerk zijn we al vaker geweest maar met 100 monden om te voeden is onze hulp telkens weer hartelijk welkom. 

Mark en Marcel hebben op de terugweg alle lege kisten van de vorige kolen geladen en weer teruggebracht naar Rode School. Vrijdag 20 januari stonden de mannen weer op Nederlandse bodem. Dank Marcel en Mark voor deze inzet.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.