Drieëntwintigste transport

Gepubliceerd op 24 april 2023 om 20:16

We zijn blij om te kunnen melden dat Stichting TOF het 23e transport naar Oekraïne heeft verzorgd. Het laden van de vracht vond plaats op 8 april met de hulp van onze vaste laadploeg en op 11 april om 4.00 uur 's ochtends vertrok de vracht vanaf Van den Brink Staalbouw met de chauffeurs William Schregardus en Jonathan Bos.

We willen graag delen wat er in de vracht zat: 8 pallets rode bieten, 4 pallets aardappels, kleding, kacheltjes, matrassen, meubels, dekens en incontinentiemateriaal en appels uit de Betuwe. Al deze goederen zijn van essentieel belang voor mensen in nood en we zijn blij dat we deze hebben kunnen leveren.

We zijn blij om te horen dat de chauffeurs in één keer zijn doorgereden naar Roemenië, waar de goederen zullen worden verdeeld richting Oekraïne. De chauffeurs hebben de reis zonder oponthoud afgelegd, behalve bij de grens vanwege het overgewicht van de vracht. Helaas resulteerde dit in een uur vertraging, maar desondanks hebben de chauffeurs de reis voortgezet en zijn ze aangekomen op de bestemming.

Bij aankomst is de vracht meteen gelost en hebben de chauffeurs een wagen vol kratten geladen met rode kolen van een eerder transport om mee terug te nemen. Het is geweldig om te horen dat de vorige transporten nog steeds bijdragen aan het helpen van mensen in nood.

Na een gastvrij verblijf bij Cees en Thea zijn de chauffeurs donderdagochtend vertrokken richting Nederland en kwamen ze vrijdagmiddag aan in Barneveld. 

We willen graag onze dank uitspreken aan Van den Brink Staalbouw voor hun geweldige sponsoring van deze vracht. Zij hebben niet alleen de vrachtwagen, chauffeurs en diesel gesponsord, maar ook de bekeuring die de chauffeurs kregen bij de grens vanwege het overgewicht van de vracht. We zijn dankbaar voor hun betrokkenheid bij deze missie en we willen hen nogmaals bedanken voor hun steun.

Nogmaals willen we graag onze dank uitspreken aan alle betrokkenen bij dit transport, de vaste laadploeg en de chauffeurs. Het is door jullie inzet en betrokkenheid mogelijk om mensen in nood te helpen en we zijn dankbaar voor alles wat jullie doen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.